over mij

Laat ik me even voorstellen, mijn naam is Roger Op den Kamp. Geboren en getogen in Kerkrade. Met mijn kennis en ambitie zet ik me in voor kwaliteit en klantgerichtheid op een persoonlijk niveau. Zo zie ik de vele mogelijkheden om mensen gezonder en vitaler door het leven te laten gaan met kleine veranderingen in hun levensstijl.

 
 

Mijn opleidingen
+ Havo (NA,SCHEI,WISB,NED,ENG,BIO)
+ HSzuyd Elektrotechniek
+ NGS sportmasseur
+ voedingsconsulent
+ orthomoleculair suppletie adviseur
+ Medical Taping concept
+ Myofacial Triggerpoint therapie
Het werd mij snel duidelijk dat je als masseur, voedingsadviseur of met orthomoleculairetherapie de oorzaken van problemen niet los van elkaar moet zien. Deze beroepen zie ik als een complementair trio. Als massagetherapie niet werkt is de oorzaak vaak te vinden in voedingsgewoontes. Omdat voeding een grote invloed heeft op het functioneren van alle processen in ons lichaam kunnen ongezonde gewoontes zorgen voor het instant houden van chronische problemen.

Nu studeer ik vooral op de levenswerken van Travell and simons ”Myofascial pain and dysfunction”. Deze twee artsen hebben de ogen geopend van de medische wereld op het gebied van veel voorkomende aandoeningen. Kijk maar eens in deze lijst.
Waarom mijn passie voor voeding, orthomoleculaire voeding en massage therapie? Omdat de praktijk het bewijs levert van de kracht van deze benadering en er duidelijk wetenschappelijk bewijs bestaat voor alle technieken die worden gebruikt.

CorpusVitae Massage therapie, Voedingsadvies, Orthomoleculaire zelfzorg tel. 0628247502 - roger@corpusvitae.nl